19. oktober 2023

New materials, technologies, and regulations for the packaging of tomorrow

INFORMATION


STED

Online

DATO

19. oktober 2023

TIDSPUNKT

09:00-11:00 CET


PRIS

Gratis

TILMELDING 

17. oktober 2023

Hvad er de mest innovative og bæredygtige emballageløsninger inden for fødevareindustrien? Vær med, når vi sætter fokus på bæredygtig emballage.


Tema: Bæredygtig emballage

Emballage skal tjene kritiske funktioner, herunder beskyttelse, konservering, distribution og reklame.

Fødevareemballage udgør mere end 66% af den samlede emballageproduktion. Derfor kan dens bæredygtighed ikke kun måles ud fra dens bionedbrydelighed. De ressourcer, der er nødvendige for dens udvikling, såsom den afstand, som dens vægt skal transporteres, eller materialets genanvendelighed, bør tages i betragtning.

Plantebaseret plast, komposterbare materialer, biomasse, spiselig indpakning osv. Hvad er de mest innovative og bæredygtige løsninger inden for fødevareemballage?

Emner, der vil blive dækket

  • Avanceret bioplast til fødevarer og forbrugere
  • Præferencer for bæredygtige emballageløsninger
  • Bæredygtig emballage til fremtiden
  • Regler for fødevareemballage

- - -

Om Global Foodture

Workshoppen er en del af en række forskellige aktiviteter, som tilbydes gennem projektet Glodbal Foodture, til at gøre europæiske SMVer forberedt på samarbejdet med føgende asiatiske markeder: Japan, Sydkorea, Singapore og Thailand.

Global Foodture er et projekt, der har til formål at sætte skub i den bæredygtige omstilling af fødevaresystemet på verdensplan gennem samarbejde og innovation. Det udvikler og gennemfører en fælles internationaliseringsstrategi, der letter internationalt samarbejde uden for Europa for europæiske SMVer. Med denne tilgang vil Global Foodture bidrage til at styrke deltagernes evne til at tilpasse sig udfordringerne i forbindelse med fødevarernes bæredygtighed. 

Følg med her for det fulde aktivitetstilbud

 

Ann Jensen

Susanne Baden Jørgensen

Tlf.: 25210812
Email: sbj@foodbiocluster.dk