Enterprise Europe Network

Vi fremmer din internationale forretning gennem personlig vejledning, sparring på innovation og adgang til internationale samarbejdspartnere – helt uden beregning.

Samarbejds­muligheder

Søg i vores omfattende database og find nye forretnings- og samarbejdsmuligheder, produkter og teknologier.

 

Sådan skaber vi værdi

Se de mange forskellige cases, hvor Enterprise Europe Network har spillet en central rolle i virksomhedernes internationale udvikling.

 

Kontakt os

Vi hjælper virksomheder i alle brancher, så giv os endelig et ring eller skriv til os. Vi dækker hele landet - find find det nærmeste kontor her:

 

Det er og har været en stor, ekstra ’muskel’ at få Enterprise Europe Network om bord som samarbejdspartner for os. Deres internationale partnerskabssøgninger, hvor vi beskrives på en relevant måde, og deres sortering i indkomne henvendelser har betydet enormt meget for os i forhold til at spare tid og afdække blind spots.

Matias K. Seidler, Khora

Sådan skaber vi værdi

Kommende aktiviteter

Ocean Plastic International Matchmaking

Ocean Plastic International Matchmaking

Havplast er et voksende problem for miljøet og livet i havene. Vær med, når vi samler aktører fra industrien, myndigheder og forskningsinstitutioner til matchmaking for finde løsninger til at overvinde udfordringerne med havplast.

Læs mere
Horizon Europe Cluster 6 – Info Days

Horizon Europe Cluster 6 – Info Days

Er du interesseret i at høre om mulighederne for finansiering af forskning og innovation inden for fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø? Så gå ikke glip af Horizon Europe Cluster 6 Info Days om arbejdsprogrammet for 2023.

Læs mere
GREENET Brokerage Event

GREENET Brokerage Event

Vi inviterer til virtuel matchmaking i forbindelse med ”Cooperation Lounge Bavaria-Africa - Research and Innovation for Global Climate Action", som finder sted den 23. og 24. november 2022 i kølvandet på FNs klimakonference COP27.

Læs mere